Minunea a venit dupa 10 ani, dar a fost prea tarziu. Povestea femeii care a murit la spovedanie

Ultima actualizare: 28-10-2012 05:22
Sarah

A incercat ani buni sa devina mama, iar cand minunea i s-a implinit nu a apucat sa se bucure prea mult de ea. Este povestea trista a unei femei din Marea Britanie, care a murit in timpul unei slujbe religioase.

Imediat dupa ce s-a spovedit si i-a povestit preotului despre baietelul ei Joseph, Sarah, in varsta de 30 de ani, a inceput sa se simta rau si a lesinat.

Printre enoriasii de la biserica se afla si un medic. Acesta a incercat sa o resusciteze pana la sosirea paramedicilor, insa Sarah a murit imediat ce a ajuns la spital. Femeie a fost diagnosticata cu hemoragie gastro-intestinala.

Sarah si Scott au incercat timp de 10 ani sa aiba un copil, insa din cauza unor probleme medicale, de fiecare data cand ea ramanea insarcinata pierdea sarcina.

In 2010 Sarah a aflat ca este din nou gravida si a nascut prematur. Joseph a venit pe lume la 23 de saptamani, si in ciuda faptului ca medicii nu i-au dat prea multe sanse de supravietuire, micutul a demonstrat contrariul.

Tot ceea ce Sarah isi dorea era sa devina mama. Era atat de generoasa si se gandea mereu la cei din jurul ei. Singurul lucru care ma ajuta in aceste momente este fiul meu”, a declarat barbatul.

“Inainte sa mearga sa se spovedeasca, Sarah mi-a zambit. Ii povestise preotului despre Joseph. Imediat dupa discutie a cazut pe podea. S-a intamplat brusc. Ne spusese ca nu se simte prea bine in urma cu cateva saptamani, dar si-a revenit. Era intr-o dispozitie excelenta”, a marturisit sotul femeii.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO