Marturia absolut surprinzatoare a unei mame. Motivul pentru care a vrut sa-si ucida fiica de 3 luni

Dată publicare: 19-06-2013 18:00
Dată actualizare: 22-06-2013 06:52


fetita

O mama acuzata ca a incercat sa-si omoare fetita de doar trei luni i-a lasat fara cuvinte pe anchetatori atunci cand a incercat sa-si motiveze fapta.

Anna Murphy, 35 de ani, din Tacoma, Statele Unite, le-a spus politistilor ca a vrut sa-si omoare fiica pentru ca era convinsa ca aceasta a vrut sa o ucida pe ea. Femeia a fost pusa sub acuzare pentru tentativa de omor, relateaza Daily Mail.

Potrivit datelor de ancheta, duminica, atunci cand tatal fetitei s-a intors acasa, Anna Murphy i-a spus ca a izbit-o de podea. Barbatul a vazut ca fetita era plina de sange si a sunat imediat la politie.

In timpul interogatoriului, femeia a spus ca fetita a incercat sa o ucida, asa ca ea a aruncat-o pe podea, ca sa o exorcizeze.

Femeia a fost dusa la spital pentru evaluare psihiatrica, cand a afirmat ca “a fost violata si ca se afla intr-o casa cu oglinzi impreuna cu Hitler”.

Fetita a fost preluata de asistentii sociali, dupa ce a primit ingrijiri medicale. Iubitul femeii le-a spus politistilor ca aceasta a amenintat ca se va sinucide in urma cu o luna. Femeia a fost arestata.

 

 

Sursa: Daily Mail


VIDEO PROTVPLUS.RO