Incident violent intr-un spital din Rusia.Ce i-a facut medicul pacientului sau imediat dupa operatie

04-07-2013 08:07

spital

Un doctor din Rusia a fost surprins de camerele de supraveghere in timp ce loveste un pacient, recent operat pe cord deschis.

Medicul Andrey Votyakov, angajat al unui spital din Perm, regiunea Uralilor, isi iese din fire in timpul unei discutii cu pacientul sau. Doctorul incepe sa il loveasca pe barbat peste fata, dar si in zona inimii, unde fusese operat.

Specialistul nu si-a dat seama ca in sala exista o camera video indreptata spre patul pacientului.

"A fost o zi foarte grea, dupa o garda de 24 de ore. Cum am intrat in camera lui, impreuna cu echipa, a inceput sa imi vorbeasca urat. Am stat ore bune in operatie pentru a incercat sa ii rezolv problema de la inima si nu a spus un cuvant de multumire. Oboseala acumulata si-a spus cuvantul. Mi-am iesit din fire si l-am lovit de fata cu colegii mei", a declarat doctorul acuzat de violenta.

Imaginile surprinse insa de camera video nu arata ca in rezerva de spital s-ar mai fi aflat si ale cadre medicale.

"Am continuat tratamentul in cazul pacientului si dupa incident. Din nefericire, a murit. Imi pare rau pentru ce s-a intamplat si as vrea sa imi cer scuze atat in fata lui, cat si a familiei sale", a mai spus medicul.

Seful sectiei de ghirurgie al spitalului a declarat ca doctorul a fost dat afara.

"Am vazut imaginile pe YouTube. Am deschis o ancheta in acest caz pentru a vedea exact ce s-a intamplat acolo", a precizat purtatorul de cuvant al politiei din Perm.

Daca se va gasi o legatura intre loviturile primite si moartea pacientului, medicul a putea petrece ani buni la inchisoare.

Sursa: Daily Mail

Tags: violente,


VIDEO PROTVPLUS.RO