In urma cu un an aceasta tanara a fost DECAPITATA. Cum a supravietuit incidentului de groaza

Dată publicare: 26-09-2012 10:46
Dată actualizare: 03-11-2012 11:58


Rachel Bailey

O tanara a supravietuit miraculos dupa ce a suferit o decapitare interna, in urma unui accident de circulatie.

Rachel Bailey, 23 de ani, a suferit leziunea, mortala in cele mai multe cazuri, in septembrie 2011, dupa un accident rutier pe care l-a avut In Phoenix, Statele Unite.

In urma impactului, craniul ei a fost desprins de pe coloana vertebrala. Datorita pompierilor care au ajuns primii la locul nenorocirii, nu numai ca Rachel a fentat moartea, ba chiar a fost salvata de la paralizie.

Mai bine de o luna, tanara a fost internata in sectia de Terapie Intensiva a Spitalului John C. Lincoln din Phoenix, Arizona. A urmat apoi tratamente complicate pentru recuperare.

Acum, tanara si-a revenit aproape complet. Insa nu-si mai aminteste absolut nimic din ce s-a intamplat in cele cinci saptamani dinaintea accidentului. Starea ei psihica este foarte buna avand in vedere faptul ca s-a aflat practic la un pas de moarte.

Rachel Bailey nu este singura persoana care a supravietuit unei decapitari interne. Doua persoane din Marea Britanie, un biciclist si o asistenta medicala, au suferit aceeasi leziune, iar vietile lor au fost salvate.

Sursa: Daily Mail


VIDEO PROTVPLUS.RO