Impact violent pe o şosea din Mureş. Două persoane au ajuns la spital

07-12-2020 16:59


Impact violent pe o şosea din judeţul Mureş. Două persoane au ajuns la spital cu fracturi multiple, după ce maşina în care se aflau a intrat în alt autoturism parcat şi s-au răsturnat.

În urma impactului, şoferul şi pasagera din dreapta au rămas blocaţi şi a fost nevoie de intervenţia echipei de la descarcerare. Accidentul a fost surprins şi de camerele de supraveghere din localitate.

Accidentul s-a petrecut pe o stradă lăturalnică a comunei Sangeorgiu de Mureş. În imaginile suprinse de camerele de supraveghere ale comunei, se vede cum cele două persoane ies din cimitir şi intră în maşină. Bărbatul a urcat la volan şi a pornit în trombă. După câţiva zeci de metri, şoferul izbeşte în plin o maşină parcată.

Alături de şofer, în maşină răsturnată se afla şi o pasageră. Amândoi au rămas blocaţi în autoturismul răsturnat.

Cristian Porav, Detaşamentul de Pompieri Târgu Mureş: „Au fost implicate două autoturisme. Într-unul din autoturisme au rămas încarcerate două persoane. S-au acţionat cu mijloacele din dotare pentru descarcerarea acestora şi predarea echipajelor medicale aflate la locul intervenţiei. Intervenţia a fost dificilă datorită poziţiei victimelor, dar prin decapotarea autoturismului s-a reuşit extragerea acestora”.

Victimele au fost duse la spital, cu mai multe fracturi. Iar poliţiştii au deschis o anchetă.

Aurica Săbău, purtător de cuvânt al IPJ Mureş: „În urma accidetului, două persoane au fost rănite. Acestea au fost conduse la unitatea spitalicească pentru acordarea de ingrjjiri medicale”.

Oamenii legii iau în calcul şi varianta că şoferului să i se fi făcut rău la volan.

Tags: accident, mureș,


VIDEO PROTVPLUS.RO