I s-a spus ca este prea scunda pentru a fi model: Ce masuri drastice a luat o rusoaica pentru a fi mai inalta

Ultima actualizare: 09-02-2015 07:01
operatie

O tanara din Rusia a cheltuit mii de euro pentru a-si lungi picioarele chirurgical, dupa ce i s-a spus ca este prea scunda pentru a fi model de catwalk.

Alexandra Transer, din Volgograd, si-a dorit inca de la varsta de 14 ani sa fie model, insa avea o inaltime de doar 1,65 m, fata de 1,83 m, cat era necesar, relateaza Daily Mail. Astfel ca a decis sa lucreze si sa economiseasca bani pentru operatia de lungire a picioarelor.

”Am incercat sa intru la o scoala de modelling la 17 ani, dar directorul mi-a spus ca am incetat sa mai cresc, iar singurul mod in care voi obtine inaltimea necesara este prin operatie. Asa ca am facut exact asa. La inceput, parintii au fost impotriva, dar am decis sa lucrez si sa strang bani pentru a face operatia”, a marturisit tanara.

Pentru a-si vedea visul implinit, Alexandra, acum in varsta de 30 de ani, a renuntat la facultate si a lucrat ca asistenta pentru tatal sau inginer, pana a strans 8.000 de euro necesari pentru interventia chirurgicala. Pentru a-i lungi picioarele, medicii i-au fracturat oasele si le-au fixat pe un cadru metalic.

In timp, oasele se vindecau si se sudau, dar pe masura ce acest lucru se intampla, Alexandra trebuia sa desfaca suruburile de patru ori pe zi, departand zona fracturata cu aproximativ 1 milimetru pe zi.

”La prima operatia a decurs totul bine si in noua luni am crescut cu 6 cm. Acum intentionez sa mai fac doua operatii, iar pana in 2018 voi avea inaltimea de 1,82 m”, spune tanara, care este constienta ca pana atunci ca fi probabil prea in varsta pentru a fi model.

 
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO