Femeie din Gorj, bănuită că şi-a tăiat bebeluşul în bucăţi, apoi l-a dat la câini

08-03-2019 16:39


ancheta criminalistica

Caz şocant anchetat de poliţie în localitatea Jupâneşti din Gorj.

Faptele s-ar fi petrecut în urmă cu doi ani, în comuna gorjeană Jupâneşti. Femeia neagă acuzaţiile, dar procurorii şi poliţiştii au început o anchetă. Totul s-ar fi aflat la ora de dirigenţie, când un alt copil al femeii a relatat ce se întâmpla în casă. Profesorii au fost şocaţi când au auzit povestea, aşa că au anunţat autorităţile.

Deşi ancheta a fost începută, este destul de greu pentru poliţişti să mai găsească probe. În plus, femeia locuieşte într-o casă izolată, aflată la şase kilometri de cea mai apropiată localitate. Iar construcţia a fost renovată anul trecut.

Cei trei copii ai femeii au fost preluaţi de Direcţia pentru Protecţia Copilului. Când au ajuns într-un centru de îngrijire, minorii nu ştiau ce este pasta de dinţi şi s-au uitat cu uimire la duş, pentru că nu au mai văzut niciodată aşa ceva. Mama lor neagă însă orica acuzaţie.

Potrivit Impact în Gorj, cazul era cunoscut de localnici din spusele copiilor „Au povestit la o înmormântare. Au spus că a născut acasă, l-a dus în pod, apoi l-a tranșat și l-a aruncat la câini. Nu i-a crezut nimeni pe copii. Cei mai mici mai și inventează. Nu prea au crezut oamenii. De asta nu m-am dus și eu la poliție. Toată lumea a auzit. Copiii au povestit peste tot treaba asta. Am dat și eu declarații la poliție și am spus ceea ce știu”, a declarat un localnic citat de Impact în Gorj.

 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO