Femeie de 49 de ani înjunghiată mortal de nepot. Tânărul ar suferi de depresie

Ultima actualizare: 01-10-2019 15:03

O crimă oribilă a avut loc în Fundulea, judeţul Călăraşi. Un tânăr de 26 de ani este suspectat că şi-a înjunghiat mortal mătuşa, o femeie de 49 de ani, dar nu se cunosc deocamdată motivele care au dus la această izbucnire de furie.

Tânărul nu are antecedente penale iar familia este contrariată de tot ce s-a întâmplat şi nu găseşte explicaţii.

Tânărul este în custodia poliţiştilor şi a procurorilor de pe lângă Tribunalul Călăraşi. Urmează să fie audiat, apoi să se ia măsurile legale ce se impun, dacă va fi reţinut sau trimis în fața judecătorilor cu propunere de arestare preventivă.

Este un caz care a şocat nu doar organele de anchetă, ci întreaga comunitate. Vecinii povestesc că au auzit ţipete marţi dimineaţă. Au ieşit speriaţi din casă şi l-au văzut pe bărbat năpustindu-se asupra mătuşii, în curtea casei.

Au încercat să intervină, unii dintre ei au sunat la 112. Vecinii spun că tânărul era ca într-o transă, era extrem de agitat.

Bărbatul avea un cuţit de bucătărie şi au încercat să-i ia arma din mână. După ce au ajuns poliţiştii, martorii povestesc că bărbatul s-a liniştit brusc şi a izbucnit în lacrimi ca şi cum nu ar fi conştientizat ce a făcut.

Nimeni nu poate să-şi explice gestul tânărului. Surse apropiate familiei susţin că bărbatul trecea pritnr-o depresie. A lucrat o perioadă în Anglia apoi s-a întors în zona natală, în apropiere de Fundulea. Luni, rudele l-au adus acasă, dorind să îl ajute să-şi trateze depresia, iar marți ar fi urmat să meargă la un spital să primească ajutor.

 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentrau a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTaV penatru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO