"Este incarcata si te asteapta". Mesajul socant pe care tanara i-l transmite tatalui. Afla-i motivul

06-11-2012 17:23

Brie Lybrand

In mod normal, aceasta tanara frumoasa posteaza pe canalul ei de pe YouTube filmulete simpatice, in care descrie ultimele tinute pe care si le-a achizitionat sau cele mai noi tehnici de machiaj.

Dar acum cateva zile, Brie Lybrand, din New Orleans, a adaugat un video socant, in care buna dispozitie a fost inlocuita de ura, teroare, trauma si prin care si-a informat fanii ca pe canalul de pe YouTube a intrat un vizitator nedorit: barbatul care a violat-o.

Tatal meu, Steven Bressler, m-a molestat, torturat si m-a violat inca de cand aveam 4 ani, pana la varsta de 13 ani”, a spus Brie, intr-o stare de agitatie pronuntata, plangand in hohote.

Brie Lybrand a descris cu lux de amanunte lucrurile groaznice pe care i le-a facut tatal ei in copilarie, in timp ce a introdus in cadru o arma despre care a spus ca “este incarcata si pregatita”, in caz ca tatal ei s-ar intoarce vreodata la ea.

Peste 200.000 de persoane au vizualizat acest video de 12 minute, in timp ce celelalte postari ale tinerei abia atrag 2.000 de vizitatori. Multe persoane au pus la indoiala veridicitatea filmuletului, avand in vedere faptul ca tanara este actrita.

Brie Lybrand este cunoscuta drept "un guru al frumusetii" in New Orleans. A castigat mai multe concursuri de Miss si sfaturile ei despre moda si machiaj sunt apreciate. 

Sursa: Daily Mail


VIDEO PROTVPLUS.RO