A aflat de pe Facebook ca fiul sau a fost impuscat in cap. Autoritatile au uitat sa il anunte

Dată publicare: 30-12-2011 16:01
Dată actualizare: 22-10-2012 16:25


indian

Tatal unui student impuscat mortal in cap in a doua zi de Craciun a facut o dezvaluire uluitoate. Barbatul a declarat ca autoritatile din Marea Britanie au uitat sa-l anunte de decesul fiului si ca a aflat de moartea propriului copil de pe Facebook.

Anuj Bidve din India, in varsta de 23 de ani, student in Anglia, a fost victima unui atac armat al unui individ necunoscut. Tanarul a fost impuscat in cap in plina strada, in timp ce se plimba cu cativa prieteni de-ai sai.

Tatal studentului a declarat pentru BBC Radio 5Live ca autoritatile britanice au omis sa-l anunte de ceea ce s-a intamplat cu fiul sau.

“Niciun oficial nu m-a sunat sa ma anunte. Ceea ce este de-a dreptul ciudat pentru ca autoritatile britanice i-au gasit telefonul, asa ca aveau numarul nostru. Puteau sa ne sune si sa ne spuna”,a declarat barbatul.

Politia nu a reusit pana acum sa dea de urma atacatorului si nici sa stabileasca motivul crimei. Cel mai probabil a fost vorba de un act de rasism, tinand cont de faptul ca victima era din India.

Sursa: The Telegraph

Tags: crime, facebook,


VIDEO PROTVPLUS.RO