Dorina, femeia de 38 de ani ucisa de fostul iubit in Belgia, a fost inmormantata in localitatea natala

05-06-2015 17:27


Femeia de 38 de ani, ucisa de fostul iubit la Anvers, in Belgia, a fost inmormantata vineri in localitatea natala din Bihor.

Fostul ei iubit a urmarit-o, a injunghiat-o, apoi i-a aruncat trupul de la etajul 3 al cladirii. Vineri, peste o suta de persoane au fost alaturi de familia Dorinei si au condus-o pe ultimul drum. Baietelul Dorinei, in varsta de 6 ani, a ramas in grija tatalui sau, in Belgia.

Dorina s-a stabilit in urma cu zece ani in Belgia, unde a lucrat ca ingrijitoare la o scoala. Divortase si avea un baietel de sase ani. La sfarsitul anului trecut, l-a cunoscut, intr-o discoteca din Bihor pe cel care avea sa-i devina calau.

Ludovic s-a indragostit nebuneste de ea si, dupa cateva saptamani, a vizitat-o in Belgia. Dorina nu a vrut sa continue relatia, iar barbatul s-a razbunat cumplit. A injunghiat-o mortal cu un cutit, apoi a amenintat ca se sinucide. Politistii din trupele speciale au reusit sa-l imobilizeze si sa-l duca in arest. Vineri, la mai bine de 1.600 de kilometri departare, in judetul Bihor, Dorina a fost condusa pe ultimul drum.

Florian Chirila, prieten de familie: "Am ramas intristat de n-am mai putut vorbi cu nimeni. Nu-mi venea sa cred. De atunci, de o saptamana de zile, in fiecare seara sau dimineata o pomeneam ca uite ma, uite ce s-a intmplat."

Ludovic, fostul iubit al Dorinei, cunoscut ca o persoana foarte violenta, a mai avut probleme cu legea si in Romania. Acum este arestat in Belgia pentru omor si risca sa-si petreaca tot restul vietii in inchisoare.
 

VIDEO PROTVPLUS.RO