Doi oameni au murit intr-un accident pe A1, dupa ce o autocisterna cu motorina a izbit un camion

Ultima actualizare: 03-09-2012 17:20

Pericol dublu luni noapte pe autostrada Bucuresti - Pitesti, dupa un accident petrecut la kilometrul 60. O cisterna incarcata cu motorina a izbit in plin o masina ce transporta albine. Doi oameni au murit si alti doi sunt in spital.

Din cauza albinelor, anchetatorii abia au reusit sa finalizeze cercetarea la fata locului si au fost nevoiti sa le omoare pe toate, ca sa nu roiasca pe autostrada.

Intre timp, pompierii stateau si ei pregatiti sa intervina, pentru ca exista pericolul in orice moment ca cisterna sa ia foc.

Cei trei barbati din camionul care transporta albine plecasera de cateva ore din Bucuresti. Voiau sa ajunga cu stupii in Arges si mergeau pe autostrada cu viteza mica, pentru ca, spun specialistii, albinele nu trebuie sa fie deranjate in timpul transportului. La un moment dat au fost izbiti puternic din spate de o cisterna.

Pe tot parcursul cercetarii de la fata locului, mai multe echipaje ale pompierilor au stropit cisterna incarcata cu motorina, pentru ca sa nu ia foc.

Cercetarea s-a desfasurat cu dificultate, pentru ca albinele roiau in jur si pe unii dintre anchetatori i-au si atacat.

Deocamdata nu se stie cum de soferul cisternei a izbit stupina care se afla in fata lui. Anchetatorii spun ca este posibil ca el sa fi adormit la volan.
 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO