Doi bicicliști au fost loviți de un șofer băut, în Arad. Unul din ei a murit

Ultima actualizare: 26-05-2019 09:49

Doi bicicliști au fost loviți de o mașină condusă de un șofer băut care circula cu viteză, după cum spun polițiștii. Totul s-a întâmplat pe un drum județean din Arad.

Unul dintre bărbați a suferit răni extrem de grave și nu a avut nicio șansă de supraviețuire.

Cei doi biciclişti, care ar fi fost ameţiţi de aburii alcoolului, se aflau pe drumul judeţean care leagă localităţile Vladimirescu şi Horia. Victima de 46 de ani nu a mai ţinut cont de nicio regulă de circulaţie, după cum spune chiar prietenul său în vârstă de 26 de ani.

În momentul în care şoferul de 31 de ani a încercat să îi depăşească, a pierdut controlul asupra volanului şi l-a lovit pe bărbatul de 26 de ani, care a fost aruncat într-un lan de grâu. Rănit uşor, tânărul a refuzat transportul la spital.

În schimb, amicul lui a fost izbit atât de puternic încât a fost proiectat la aproximativ 50 de metri distanţă. Omul, tatăl a 11 copii, a murit pe loc.

Claudiu Carman, biciclist: "Eu eram în spate şi el era în faţa mea, i-am zis că nu te du tot aşa, că vine maşina din spate. Nu, că nu, că nu. M-o atins pe mine, bine că am picat în şanţ. Pe el, când eram jos, de unde să-l mai văd?"

Conducătorul auto a fost supus probei cu etilotestul şi a rezultat o alcoolemie de 0,18 miligrame alcool pur în aerul expirat.

Cu doar o oră înainte de acest accident, pe o altă șosea din judeţul Arad, un alt biciclist a fost izbit mortal de o maşină. Şoferul, care a ajuns cu autoturismul într-un șanț, a fost transportat în comă la spital.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO