Din cauza lui, o profesoara a trebuit sa paraseasca scoala la care preda. Ce s-a intampla intre cei doi

Dată publicare: 30-08-2016 09:34
Dată actualizare: 02-09-2016 07:13


Profesoara

Isabelle Graham a fost prinsa in acelasi pat cu unul dintre elevii sai de catre un alt coleg de-ai lui, chiar in noaptea balului.Insa, profesoara a negat acest incident, spunand ca nu-si mai aminteste nimic din cauza consumului de alcool.

Unul dintre elevi s-a intors in camera lui de hotel, in noaptea balului, si a avut surpriza s-o gaseasca pe profesoara sa in pat cu un alt elev. Isabelle Graham, profesoara, este acum acuzata c-a intretinut relatii sexuale cu un copil de 17 ani. Ea risca sa fie data afara din vatamant, relateaza Metro

La audiere, a fost adusa o poza in care se presupune ca s-ar afla Graham cu elevul sau. Ea respinge acuzatiile si spune ca nu-si aminteste nimic dupa ora 22.30, fiindca bause 4 pahare cu vin.

Fosta profesoara este acuzata ca a petrecut de bunavoie 3 ore singura cu acel minor, consumand bauturi alcoolice cu el, impartinand acelasi pat cu el si intretinand relaxii sexuale cu acesta in mod repetat.

Un membru al consiliului scolii a relatat faptul ca investigatia a inceput dupa ce poza ar fi fost postata pe retelele de socializare. El descrie poza ca fiind o doamna blonda cu parul lung, stand in pat.

Profesoara sustine faptul ca prima ei amintire dupa 22.30 a fost cand s-a trezit in apartamentul ei, la 5 dimineata. Ea a admins, de asemenea, ca 4 pahare cu vin nu-i provoaca de obicei asemenea stari, iar in privinta pozei, ea a declarat:” Seamana cu parul meu”, dar a negat ca l-ar cunoaste pe tanarul din poza.

Isabelle Graham a cerut ca audirea, de pe 26 iulie sa fie privata, dar cererea ei a fost respinsa. Ea nu s-a prezentat la audiere, iar intre timp si-a dat demisia si s-a mutat in alta tara, dupa acest incident. Audierea, insa, continua.


 

Sursa: Metro


VIDEO PROTVPLUS.RO