Detalii tulburatoare dupa crima care a zduduit familia oligarhului rus Igor Sechin. Marturia fiului sau care si-a ucis mama

06-05-2016 17:00

Igor Ivanovici Sechin

Fiul de 19 ani al lui Igor Ivanovici Sechin, fost vicepremier rus, considerat mana dreapta a presedintelui Vladimir Putin, este acuzat ca si-a ucis mama in decembrie anul trecut, intr-o camera de hotel.

Presa rusa publica noi detalii in acest caz. Trupul Anastasiei Novikova-Sosina, in varsta de 44 de ani a fost gasit intr-un hotel din Kazan in decembrie 2015.

Fiul ei de 19 ani, anchetat pentru uciderea mamei sale le-a povestit politistilor ca si-a strangulat mama cu cablul unui incarcator timp de jumatate de ora. Igor Sechin sustine ca mama sa i-a dat "pastile" care l-au facut sa aiba halucinatii dupa care a incercat sa intretina relatii sexuale cu el. Tanarul le-a mai povestit anchetatorilor ca a ucis-o pentru " a scoate divoalul din ea". Dupa ce a strans-o de gat Igor a lovit-o in fata de 20 de ori.

Oligarhul Igor Ivanovici Sechin a povestit ca a stat de vorba cu fosta lui sotie cu putin timp inainte de moartea ei. Atunci femeia si-ar fi exprimat ingrijorarea in legatura cu stare de santate psihica a baiatului lor.

 

Sursa: Daily Mail


VIDEO PROTVPLUS.RO