Descoperire socanta intr-o comuna din Arges. Un nou-nascut, ingropat in gradina chiar de catre mama lui

Ultima actualizare: 11-09-2015 07:07

Politistii au gasit cadavrul unui bebelus ingropat intr-o gradina, intr-o comuna din judetul Arges. Cea care l-a ingropat este chiar mama lui, care sustine ca a avortat spontan in urma cu doua saptamani.

Gestul femeii atrage suspiciuni asadar cadavrul va fi supus unei autopsii, pentru ca medicii sa afle daca nu cumva fatul a fost ingropat de viu.

Femeia de 35 de ani sustine ca barbatul ei nu-si dorea copilul si a batut-o crunt in urma cu doua saptamani. Atunci pruncul s-ar fi nascut mort. Disperata femeia l-a ingropat in gradina casei. Chiar unul dintre cei trei copii ai ei, cel mai mare de 5 ani, ar fi povestit vecinilor ce a facut mama.

Mama bebelusului: "Da, s-a nascut mort. Sotul stia, el nu il voia. N-a respirat deloc, d-aia am decis sa-l ingrop."

Femeia a fost transportata la spital pentru ingrijiri medicale de specialitate.

Gheorghe Fratoaica, UPU Arges: "Este o lauza de 2 saptamani, dupa spusele ei, echilibrata, fara sa aiba deregleri hemodinamice, adica cantitati mari de sange. A spus ca a pierdut sarcina pentru ca a fost batuta si ea a ingropat copilul."

Vecin: "Au vazut-o vecinii ca nu mai avea burta. Si au parat-o la politie. Il ingropase intr-un colt acolo in gradina."

Vecina: "Nici nu ma asteptam ca poate sa faca asa ceva. Cum sa faci asa ceva e greu de crezut."

Trupul nou-nascutului va fi analizat de medicii legisti care vor stabili daca pruncul s-a nascut intr-adevar mort sau daca mama l-a ingropat de viu si se face vinovata de pruncucidere.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO