Bătrân de 91 de ani, atacat de urs în propria curte. Omul a ajuns la spital

14-11-2017 18:53


Cabana Postăvaru, atacată de un urs

Un bătrân în vârstă de 91 de ani din localitatea prahoveană Valea Doftanei a ajuns la spital, după ce un urs l-a atacat în propria curte, care se află în apropierea unei păduri.

 

Astfel, bărbatul a fost transportat la Spitalul Judeţean Prahova pentru îngrijiri, din cauză că a suferit multiple plăgi, potrivit News.ro.

„Bărbatul prezintă multiple plăgi în regiunea abdominală si la femurul drept. El a fost atacat în curtea personală din apropierea pădurii”, au precizat reprezentanţii Serviciului de Ambulanţă Judeţean Prahova.

Aceştia au intervenit iniţial cu un echipaj cu asistent şi, ulterior, cu un echipaj cu medic. Cadrele medicale au constatat că bărbatul a suferit multiple plăgi lineare în regiunea abdominală, plagă liniară de cinci centimetri la coapsa dreaptă, dar şi alte răni, fiind transportat la Spitalul Judeţean Prahova.

La fata locului au fost găsite mai multe urme de urs, una mare şi altele mai mici. E posibil ca bărbatul să fi fost surprins de o ursoaică cu pui şi asta sa fie motivul atacului.

Sursa: News.ro

VIDEO PROTVPLUS.RO