Bărbat din Mediaș, ucis de un vecin după ce au băut. Soție: ”M-a distrus pe viață”


Ultimul update: Miercuri 28 Noiembrie 2018 10:13
Data publicarii: Joi 12 Iulie 2018 17:08
Categorie: Stiri Socante

Întors în ţară pentru o scurtă vacanţă, un bărbat de 34 de ani din Mediaş, judeţul Sibiu, a fost omorât chiar de vecinul său, spun procurorii.

Tânărul căuta meşteri pentru renovarea casei şi a intrat în vorbă cu localnicul care, câteva ore mai târziu, avea să-l lase în faţa porţii, injunghiat de câteva ori. Medicii nu l-au mai putut salva.

Ioan a venit acasă miercuri dimineaţa, din Grecia, împreună cu soţia şi cei 3 copiii - 2 fetiţe gemene şi un băieţel. Aveau gânduri mari, să-şi repare casa. Vecinul de 52 de ani l-a invitat la un pahar, să discute cu nişte meşteri. Nimeni nu ştie de la ce s-au certat, când ceilalţi musafiri au plecat.

Adela Ana Bârcea, soția victimei: ”După ce au gătat sticla, l-a omorât. Nimeni nu vorbeşte. Trebuie să fiu tare, dar de unde să am tăria, că nu mai am, nu mai pot, m-o distrus pe viaţă."

Olivia Lăcătus, ruda bărbatului decedat: "Nu era un bărbat agresiv, nici gura nu i s-a auzit când s-a întâmplat accidentul.

Vecinii spun că suspectul de 52 de ani obişnuia să bea, dar, dacă era lăsat în pace, nu făcea probleme.

Vecină: ”Nu am avut treabă. Criminalul ăsta ne saluta, ”sărut mâna”. I-am dat bani împrumut, îi aducea înapoi când avea banii, nu am avut treabă cu ei. A mai băut, trăznească-l Dumezeu, dar nu s-a certat cu nimeni."

Agresorul a fost încătuşat de poliţişti, la puţin timp după tragica întâmplare.

Tânărul ucis avea 3 copii mici şi a muncit mult în construcţii, peste hotare, ca să le asigure un viitor. Plănuia să se întoarcă definitiv în ţară peste câţiva ani, după ce mai strângea nişte bani, aşa că pregătea un cămin pentru întreaga familie.

Rudele lui spun acum că o vor susţine, cum pot, pe văduva lui. Agresorul trăia singur şi nu avea nicio ocupaţie. El a fost arestat preventiv şi este cercetat de procurorii parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu pentru omor. Riscă să stea până la 20 de ani în închisoare.

Tags: crima, omor, vecin,

VIDEO PROTVPLUS.RO