Bărbat acuzat că a abuzat sexual două copile pe care le avea în grijă, în Sibiu

Dată publicare: 13-11-2017 17:03
Dată actualizare: 26-01-2018 17:50


Părinții unor adolescente din județul Sibiu, care luni de zile și-au lăsat fetele adolescente în grijă unui bărbat, rudă îndepărtată - au aflat apoi cu durere că individul a ajuns să întrețină relații sexuale cu ambele copile.

Una dintre copile avea 12 ani, iar cealaltă 14. Polițiștii au aflat ce se întâmplă în casa bărbatului și l-au încătușat.

Bărbatul de 50 de ani, considerat caz social, locuia într-o cameră pusă la dispoziție de Primăria Sibiu. S-a oferit la început să o găzduiască pe fata de 12 ani, elevă în oraș, ca să o scape de naveta din satul ei până la școală.

Mama celor 2 victime: "El a spus că ar vrea să o ajute să o lăsăm aici la el. Îi are de grijă, o dă la școală, a spus că vrea să-i facă un viitor mai bun. Eu sunt o femeie mai necăjită cu 8 copii și până la urmă am lăsat-o."

Peste vară, bărbatul a primit-o în vizită și pe sora copilei, care are 14 ani. Părinții fetelor erau chiar bucuroși că primesc ajutor, pentru că au în total 8 copii.

Mama celor 2 victime: "Tot ce i-a poftit inima i-a luat. Și haine, și dulciuri și mâncare și tot, tot ce a vrut ea i-a cumpărat.

Reporter: Nu ați bănuit nimic niciodată?

Mama celor 2 victime: Nu, nu. Nu ne-am gândit.

Reporter: Fata nu v-a spus nimic niciodată?

Mama celor 2 victime: Nimic, niciodată.

Anchetatorii bănuiau ce se petrece în casa bărbatului și l-au supravegheat o vreme, iar când au avut suficiente probe, l-au reținut.

Anchetatorii susțin că cele două surori nu sunt singurele victime ale individului.

Agent șef adj. ELENA WELTER, purtător de cuvânt Poliția Sibiu: "În perioada 2014-2017 ar fi întreținut raporturi sexuale cu minori. În prezent bărbatul este arestat preventiv"

Suspectul riscă până la 12 ani de închisoare. El a mai fost condamnat la un an de închisoare cu suspendare pentru aceeași infracțiune, acte sexuale cu minori.


VIDEO PROTVPLUS.RO