Băiat de 12 ani, găsit mort în casa bunicilor. Ororile la care a fost supus în ultimii ani

Ultima actualizare: 15-02-2020 18:41
Băiat de 12 ani, găsit mort în casa bunicilor
CNN

Un băiat de 12 ani din statul american Montana a avut parte de un sfârșit tragic, polițiștii descoperind-ul mort în sufrageria bunicilor lui, care se pare că l-au torturat timp de mai mulți ani.

James Alex Hurley trăia cu bunicii lui, James Sasser Jr. și Patricia Batts, de mai bine de doi ani, după ce tatăl acestuia a decedat în 2018. El fusese trimis să locuiască îmăreună cu tatăl lui de mama sa, o femeie care locuia în statul Texas.

Băiatul de 12 ani a fost găsit mort, în sufrageria locuinței bunicilor, pe data de 3 februarie, cauza morții fiind o lovitură puternică la cap, scrie CNN.

Polițiștii au descoperit, în timpul anchetei, un scenariu cumplit. Băiatul era torturat de cei doi bunici, dar și de fiul acestora, un băiat de 14 ani, care era unchiul victimei.

Înregistrări video cu bătăile cumplite pe care le încasa băiatul și umilințele la care era supus au fost descoperite în telefoanele mobile ale celor trei acuzați, bunicul, bunica și unchiul lui James.

În plus, polițiștii au descoperit că James era bătut și de un prieten al celor trei, un individ de 18 ani, Gage Roush, filmat de familie în timp ce-l lovește pe băiatul de 12 ani cu o bâtă.

Suspecții au declarat, într-un document depus în instanță, că James ar fi avut un comportament ciudat în ultima perioadă, că auzea voci și că ar fi vrut să-și facă rău de mai multe ori.

Cu toate acestea, procurorii nu au putut găsi dovezi care să susțină aceste afirmații, ei susținând că de, de fapt, copilul era maltratat și înfometat de rudele sale.

"Sunt convins că torutura sistematică și bătăile care i-au fost aplicate victimei au dus la moartea acesteia, a declarat Bjorn Boyer, procuror în acest caz.

Cei trei suspecți, inclusiv minorul de 14 ani, au fost acuzați de omucidere.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO