Pisica impuscata in cap si lasata sa moara in tufis. Medicul veterinar care i-a salvat viata a mers imediat la politie

20-06-2014 18:47


Un doctor veterinar din Arad a salvat de la moarte un pui de pisica, de numai doua luni, impuscat in cap. Biata fiinta a fost gasita de un trecator, care a dus-o de urgenta la o clinica. Medicul a facut plangere la politie.

Titi se afla la recuperare, iar autoritatile incearca sa dea de urma celui care a chinuit-o. Pentru actul de cruzime, individul risca inchisoarea.

Dragalasa Titi are o poveste incredibila. Pisicuta a supravietuit unei agresiuni teribile. Un trecator care-si plimba cainele i-a auzit plansul sfasietor pe o strada din Arad si a dus-o imediat la veterinar: "Am auzit un mieunat iesit din comun, tare, urat, asa infiorator. Am luat pisica in mana, am crezut ca are o labuta rupta si am dus-o la domnul doctor. Nu am vazut sange, am crezut ca are doar un piciorus rupt".

Medicul veterinar a examinat-o cu atentie, iar la radiografie a vazut proiectilul din craniu.

"Din radiografie a aparut un semn ciudat. La inceput am crezut ca e glont, am hotarat operatie si asa am gasit proiectilul. Nu stiu ce suflet sa ai sa tragi intr-un animal asa mic", a spus medicul veterinar Willy Glasser.

Dupa operatie, Titi se simte ceva mai bine, insa nu a depasit perioada critica.

"Cand a venit era in stare de soc, abia am reusit sa ii punem perfuzia. Era foarte speriata, dar acum a inceput sa manance si speram sa treaca cu bine peste asta", a spus si Andreea Milancovici, medic veterinar.

Revoltati de cele intamplate, doctorii au depus o plangere la politie in speranta ca cel care a tras intr-o fiinta lipsita de aparare o sa raspunda pentru cruzime.

"Cazurile de cruzime impotriva animalelor sunt infractiuni, se pedepsesc cu inchisoare intre trei luni si un an sau amenda", a spus subcomisarul Camelia Tuduce, purtator de cuvant IPJ Arad.

Dupa ce isi va reveni, Titi va fi data spre adoptie.

VIDEO PROTVPLUS.RO