Adolescenta de 14 ani din Iasi, gasita moarta intr-o padure. Cu cine a plecat de acasa inainte de tragedie

Ultima actualizare: 06-05-2017 07:23
iasi

 O adolescenta de 14 ani din judetul Iasi a fost gasita spanzurata intr-o padure, intre Targu Frumos si Buznea.

 Georgiana Roman a fost gasita marti dupa-amiza spanzurata intr-o padure. Dispariatia ei a fost sesizata de catre familie de pe data de 30 aprilie 2017, relateaza Buna Ziua Iasi.

Un trecator a facut descoperirea macabra si a sunat la 112. Politistii au ajuns la fata locului, impreuna cu un echipaj medical, insa nu s-a mai putut face nimic pentru adolescenta.

Adolescenta locuia in comuna Bals cu bunicii si unul dintre fratii sai. Parintii ei s-au despartit cand ea avea trei ani, iar cu mama ei nu tinea legatura. Bunicii fetei exclud sinuciderea si cred ca la mijloc este vorba despre o crima din razbunare.

"Nu s-a sinucis! A fost omorata! Au omorat-o. Au venit si au luat-o de acasa duminica si nu s-a mai intors. O sora de-a ei a venit cu doi baieti cu masina si au luat-o. A plecat cu Georgiana pe jos, iar aia cu masina au asteptat la ceva distanta. Fata a fost omorata, cine stie ce au facut cu ea. Au vrut sa se razbune, baiatul meu, adica tatal Georgianei a fost amenintat, i s-a spus ca va fi lovit rau si va suferi si el si familia lui. El s-a despartit de mama fetei, iar Georgiana nu tinea legatura cu ea. Era mereu cu tatal ei. Nu a putut Georgiana sa faca asa ceva", a declarat Zenovia Tapoi, bunica fetei.


Foto: BZI

Doi soti care locuiesc in apropierea padurii in care a fost gasita tanara decedata spun ca duminica au auzit tipete.

Georgiana a plecat de acasa duminica, pe 30 aprilie impreuna cu o sora de-a ei si cu doi baieti, cu o masina.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO