Accident soldat cu trei morti si un ranit grav, in Bacau. Masina in care se aflau s-a izbit puternic de un cap de pod

Ultima actualizare: 07-09-2014 06:52

Viata unei familii s-a frant intr-o clipa miercuri noapte, in apropiere de Bacau. 4 persoane, mama, tatal si cei doi copii, se intorceau din vacanta petrecuta in Bulgaria, cand masina lor s-a izbit puternic de un cap de pod.

Impactul a fost fatal pentru sofer, iar in scurt timp s-au stins si sotia si fiica lui, dupa ce manevrele de resuscitare au fost zadarnice. Baiatul in varsta de 11 ani se afla in coma la spital.

Cele patru persoane - mama, tatal si cei doi copii, o fata si un baiat, de 9, respectiv 11 ani - erau din judetul Neamt si miercuri noapte se intorceau din vacanta petrecuta in Bulgaria. Istovit probabil dupa atata drum, soferul a pierdut controlul volanului si a ajuns pe contrasens. Masina s-a izbit de un cap de pod, apoi a zburat prin aer cativa metri.

"Numai tipete am auzit...tipete...tipau de...tipau in masina, tipau tare. De durere probabil...Fereasca Dumnezeu Sfantul pe oricine. A sarit de acolo pana aici, o fi venit cu viteza si a atipit un pic si asta e nenorocirea...", a spus o localnica.

Impactul a fost fatal pentru barbatul in varsta de 43 de ani. Iar sotia si copiii lui au ramas prizonieri in masina facuta "acordeon".

Reporter: Mai traia cineva cand ati ajuns aici?
Localnic: Da, traia fata c-am scos-o eu.
Reporter: Constienta, putea vorbi?
Localnic: Nu, nu vorbea, nu. Femeia traia, baiatul pe care l-am scos din partea asta plangea, soferul nu, nu...nimic.

Dupa ce au fost scoase din autoturism, mama si fiica au fost resuscitate aproape o ora de catre medicii ajunsi de urgenta la fata locului. Din pacate, inimile lor au incetat sa mai bata.

Baiatul a fost transportat in coma, la spitalul din Bacau. Politistii care au efectuat masuratorile spun ca nu existau urme de franare, iar acul vitezometrului s-a oprit la 80 de km/ora.

"Oboseala la volan face victime, dovada urmarile acestui accident soldat cu 3 persoane decedate si o persoana vatamata corporal grav, care se afla la spital", a spus Dorin Roman, seful Serviciului Rutier Bacau.

In ceea ce-l priveste pe baiatul de 11 ani, medicii sunt rezervati in privinta sanselor lui de supravietuire.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO