A transmis LIVE imagini de la o partidă de sex pentru a se lăuda prietenilor. Pedeapsa primită

Ultima actualizare: 28-11-2018 10:13
whatsapp

Un angajat al Aeroportului Heathrow din Marea Britanie a fost condamnat la 7 luni de închisoare după ce a filmat și transmis în direct imagini de la o partidă de sex cu o fată, de Valetine's Day.

Nouredden Abushareef, de 33 de ani, cetățean britanic de origine kuwaitiană, spune că nu își amintește să fi trimis filmările, pentru că era beat, dar afirmă doar că ”se lăuda” în fața amicilor care locuiesc în străinătate.

”Recunoști că le-ai arătat prietenilor, păreai să te distrezi, dar în realitate ai provocat o mare suferință tinerei. Nu am văzut nicio dovadă că îți pare rău, din contră, nu crezi că ai făcut ceva rău”, i-a spus judecătorul bărbatului, conform The Mirror.

Tânăra cu care acesta a întreținut relații sexuale nu l-a confruntat imediat cu privire la filmări, dar l-a căutat ulterior la serviciu. Acesta a susținut atunci că a șters clipurile,

Judecătorul de caz a spus că incidentul a tulburat-o foarte mult pe tânără, care se teme să mai iasă din casă și chiar se gândește să sară în fața unui tren.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO