A lovit-o in cap cu batatorul de carne si s-a ales cu hemoragie cerebrala. Cosmarul trait de o femeie din cauza unui selfie

Ultima actualizare: 18-06-2016 07:15
violenta domestica - Shutterstock

O femeie a ajuns in stare grava, cu hemoragie cerebrala, dupa ce fostul ei iubit a batut-o cu un batator de snitele, din cauza geloziei.

Barbatul devenise gelos pe una dintre pozele selfie ale fostei sale iubite si era convins ca aceasta il insela.

Sokha Nuon, din Melbourne, a vorbit pentru prima data dupa ce a supravieuit unui atac brutal din partea fostului ei iubit. Desi, la inceput se entuziasmase cand l-a cunoscut pe John Grima, femeia a trait la scurt timp cea mai traumatizanta experienta din viata ei.

La scurt timp dupa ce au inceput sa iasa in oras, barbatul a devenit gelos si posesiv, iar in final a recurs la violenta, din cauza geloziei.

Dupa cateva saptamani, cei doi s-au mutat impreuna si asa a aflat ca iubitul ei isi pierduse sotia intr-un accident de masina tragic. Desi parea un barbat manierat, acesta si-a schimbat comportamentul la 180 de grade, conform Daily Mail.

John a devenit din ce ce in mai posesiv si ii urmare fiecare poza din telefon. Intr-o zi a descoperit cateva poze pe contul de Instagram al iubitei sale, facute inainte ca ei doi sa se cunoasca.

"M-a intrebat nervos cui i-am trimis pozele? I-am raspuns calm ca nu le-am trimis nimanui, dar devenise extrem de furios. In acel moment, am reusit sa-l calmez, dar a ramas obsedat de ideea asta, de pozele mele." a povestit aceasta.

Insa, la cateva saptamani lucrurile au degenerat, iar barbatul i-a dat un pumn in fata, lasand-o intr-o balta de sange. Aceasta l-a iertat atunci, crezand ca a fost doar un gest inconstient facut pe moment, la nervi.

Din nefercire, comportamentul acestuia devenea tot mai agresiv de la o zi la alta, iar finalul n-a fost deloc fericit pentru femeie.La ultima cearta, John a luat-o la bataie cu pumnii si picioarele, iar la final a luat batatorul de carne din bucatarie si a lovit-o in cap, provocandu-i hemoragie cerebrala si aproape ca a fost la un pas de moarte. De teama, aceasta a fugit din casa, s-a furisat si a cerut ajutorul vecinilor.

Femeia a ajuns la spital, unde medicii au descoperit ca avea hemoragie cerebrala si aproape ca a fost la un pas de moarte. Dupa un an de la eveniment, femeia inca are nevoie de recuperare psihica si fizica, insa si-a regasit fericirea in bratele unui alt barbat.

 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO