Untold si NeverSea ii mobilizeaza pe tineri sa faca o fapta buna. Donati sange si mergeti gratuit la concertele verii

Ultima actualizare: 27-06-2017 06:53

Pentru al treilea an consecutiv, au adus caravana mobila ''Blood Network'' in Bucuresti, iar cei care vor sa participe gratuit la concertele verii au donat sange.

Sambata au fost de patru ori mai multi ca anul trecut. Doritorii sunt asteptati si duminica, iar saptamana viitoare caravana mobila va ajunge la Constanta si Timisoara.

Peste o suta de tineri din intreaga tara, dar si din Moldova vecina au venit special in Bucuresti ca sa doneze sange.

MEDIC PRIMAR, CENTRUL DE TRANSFUZII BUCURESTI: "Niciodata n-am fost asteptati de atatia tineri care stateau la rand la ora 8 jumate cand am ajuns. Incepe vara, incep concediile, aceste festivaluri au inceput sa ne ajute, isi mai aduc aminte prin aceste concerte ca e nevoie de sange, ca bolnavi sunt in tot timpul anului, faptul ca am iesit in parc sambata si duminica pe caldura mare, pe avertizari inseamna ca e nevoie de sange''.

Cei care doneaza sange in cadrul acestor caravane primesc un tichet gratuit. Daca mergeti la un centru de transfuzii beneficiati de o reducere.

In acest moment, reteaua donatorilor benevoli de sange de pe platforma «Si eu donez», inseamna 4.000 de membri, din care peste 1.700 s-au inscris in perioada campaniei Blood Network 2016.

Untold 2017 va avea loc in perioada 3 - 6 august la Cluj-Napoca, iar Neversea, intre 7 si 9 iulie, in Constanta.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO