Pepsi a ajuns in mijlocul unui scandal imens. Cea mai vanduta apa imuteliata din SUA este de fapt apa de la robinet


Ultimul update: Luni 02 Noiembrie 2015 07:06
Data publicarii: Vineri 30 Octombrie 2015 09:38
Categorie: Stiri Sanatate
Aquafina

Compania Pepsi se afla in mijlocul unui scandal imens, dupa ce a recunoscut ca apa imbuteliata Aquafina, cea mai vanduta din SUA, nu este altceva decat apa de la robinet, scrie ABC News.

Scandalul a pornit dupa ce un grup de activisti a sesizat faptul ca eticheta produsului nu preciza cu exactitate de unde provine apa, fiind trecuta doar prescurtarea "P.W.S", abrevierea pentru "sursa publica de apa".

Compania va fi nevoita acum sa schimbe etichetele de pe sticle si sa elimine orice confuzie. "Daca asta va ajuta la clarificarea faptului ca apa provine din surse publice, atunci este un lucru rezonabil pe care il vom face", a declarat Michelle Naughton, purtatoarea de cuvant a companiei.

Aquafina a fost criticata si pentru ca induce in eroare consumatorii prin logo-ul in care apare conturul muntilor, facandu-i pe oameni sa creada ca apa provine din izvoare montane.

Apa de baut “Aquafina” este cea mai populara din SUA la momentul actual, inregistrand vanzari de peste 2,17 miliarde de dolari numai anul trecut.

 

 

Sursa: ABC News

Tags: pepsi, apa, robinet,

VIDEO PROTVPLUS.RO