”Mizerie absolută” și ”jeg gros” la Spitalul Județean Brașov. Imagini revoltătoare pe Facebook

Ultima actualizare: 08-12-2019 16:20
”Mizerie absolută” și ”jeg gros” la Spitalul Județean Brașov
Facebook/Emanuel Ungureanu

Deputatul USR de Cluj Emanuel Ungureanu a postat, pe Facebook, noi imagini care prezintă starea deplorabilă a spitalelor din România.

De această dată, este vorba despre Spitalul Județean Brașov, unde deputatul USR a ajuns după ce o bătrână a povestit că a contractat două bacterii periculoase.

"5 minute de mizerie absolută. Jeg gros la Spitalul Județean de Urgență Brașov! Priviți cum arată subsolul Spitalului Județean Brașov, locul unde se află vestiarele personalului care lucrează pe secții. Din această cocină medicii și asistenții pleacă în spital, la patul bolnavilor. Mai poate mira pe cineva că pacienții vin aici cu o boală și pleacă cu trei, după ce contactează bacterii multirezistente la antibiotice? Imaginile pe care le public acum au fost filmate de mine aseară, la ora 23, la o oră după ce am terminat dialogul cu doamna Ecaterina, pacienta infectată cu Stafilococ Auriu în luna mai, pe secția de Ortopedie a acestei bombe biologice", se arată în materialul difuzat pe Facebook.

În imagini sunt prezentate vestiarele de la subsolul spitalului, precum și una dintre băile din clădire.

"Voi reveni mai târziu cu imagini din băile oribile ale acestui spital. Nu vă puteți imagina cât de negre de jeg sunt mopurile cu care se șterge pe jos, în băi sau pe secții", este completarea făcută de Ungureanu.

 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO