Cele mai mari mituri despre apa minerala. Efectul real pe care il are asupra organismului

21-09-2013 13:49

Apa plata

Publicatia americana NYDailyNews a stat de vorba cu mai multi medici nutritionisti pentru a spulbera sua confirma marile mituri despre apa minerala.

Consumata foarte des de catre cei care incearca sa se lase de sucuri bogate in e-uri si calorii, nici apa minerala nu este ferita de mituri legate de cat se buna ar fi in realitate pentru organism.

Expertii americani au declarat pentru publicatia New York Daily News ca apa minerala nu are un efect negativ asupra nivelului de calciu din oase si nici nu erodeaza dantura.

Sunt insa efecte pe care apa minerala le are asupra organismului, confirmate de oamenii specialisti in nutritie.

Problemele stomacale sunt posibile in cazul anumitor persoane, scrie NYDailyNews, in cazul in care o cantitate mult prea mare de apa minerala este consumata.

De asemenea, exista posibilitatea ca anumite sticle de apa minerala, mai ales cele comercializate in cluburi, sa contina sodiu si zahar, pentru ca apa minerala careia i-au fost adaugate arome sa contina zahar si calorii, ultimele doua avertismente fiind adresate exclusiv celor care consuma apa minerala in timpul unui regim.

Sursa: nydailynews.com

Tags: apa minerala,


VIDEO PROTVPLUS.RO