Zgonea catre Cernea: "Domnu' deputat, va rog frumos, rade lumea de noi si cu curcile! "

10-12-2013 14:02

Valeriu Zgonea Remus Cernea

Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, l-a poftit, marti, pe deputatul Remus Cernea, sa ia loc in banca, dupa ce i-a explicat ca problema de procedura pe care a ridicat-o nu este reala.

Deputatul Remus Cernea a luat cuvantul, pe procedura, la sectiunea rezervata dezbaterilor generale privind proiectul Legii minelor. Cernea a cerut sa fie respectat articolul 91 din Regulamentul Camerei, potrivit caruia ordinea de zi se transmite pe suport electronic.

"Nu am primit nici raport, nici ordine de zi. Va rog sa asigurati dreptul la informare", i-a spus Cernea lui Zgonea.

"Domnu' deputat, nu prea stiti limba romana. Haideti sa va citesc eu, ca iar va suparati ca va jignesc. Raport e in format electronic, e pe site, il au toti colegii. Imi cer scuze ca va spun, iar citim cum vrem noi sa interpretam. Aici suntem in Parlamentul Romaniei. Ordinea de zi si programul de lucru au fost aprobate la inceputul sedintei, afisate pe site", a spus Zgonea.

El l-a intebat, retoric, pe Cernea de ce amesteca cele doua lucruri si i-a transmis ca raportul se pune pe site in format electronic de ani de zile.

"Cautati-l. Nu e obligatia mea, domnu' deputat, e obligatia dumneavoastra! Va rog frumos, va multumesc. Poftiti in banca! Multumesc foarte mult", i-a spus Zgonea lui Cernea.

"Domnu' deputat, va rog frumos, rade lumea de noi si cu curcile! Cand un parlamentar vine la microfon si spune de ordinea de zi pe care noi am afisat-o de trei ore, e afisata pe site-ul Camerei Deputatilor. Va multumesc foarte mult, sunteti astazi foarte activ", i-a mai spus Zgonea lui Cernea.

Consuma produse 100% romanesti si ajuta micile business-uri sa creasca! Vezi AICI oferta din Saptamana Romaneasca  ---> http://saptamanaromaneasca.stirileprotv.ro/producatori.php

Sursa: Mediafax


VIDEO PROTVPLUS.RO