Victor Ponta a publicat pe Facebook o fotografie cu Dragnea, Maior și Kovesi

10-09-2018 10:13


Liviu Dragnea, Victor Ponta - AGERPRES

Fostul premier Victor Ponta a publicat pe Facebook o fotografie în care Liviu Dragnea, și fostul șef al SRI George Maior par foarte apropiați, chiar în timp ce președintele PSD era invitat într-o emisiune televizată.

 

De asemenea, în această fotografie apare în plan depărtat și fosta șefă a DNA, Laura Codruța Kovesi.

În ultima perioadă, George Maior și Codruța Kovesi au fost de mai multe ori criticați de Dragnea.

”Da, stimați români - Liviu Dragnea luptă de mult cu Maior, cu Kovesi, cu Statul Paralel, cu Soros - bla bla/ din interior lupta cu ei! Minciuni ridicole pentru cei care încă mai vor să se lase prostiți!

Ah - da / și Liviu Dragnea este cel mai bun exemplu de familie tradițională - nu e așa?

Adevărul este că Liviu Dragnea luptă doar că să își ascundă banii de la Teldrum și Farmavet, să scape de răspundere penală și să își promoveze propriul interes !!!

România, resursele sale naturale, Parlamentul, Guvernul sau PSD sunt simple instrumente pentru propășirea lui Dragnea și a familiei sale!

Sper să îl întrebe Răzvan Dumitrescu în direct în emisiune / dacă nu are timp îi rog pe curajosii din CEX-ul PSD și pe cei care își rup cămașa de pe ei la televizor pentru “Dl Președinte Dragnea” să îl întrebe cât de tare lupta el cu George Maior și cu Kovesi în anii trecuți!

Trebuie să terminăm definitiv cu această minciună și ipocrizie care își bate joc de bunul nostru simt dar și de viitorul nostru! Eu am această datorie!”, a scris Victor Ponta pe Facebook.

Dragnea, despre Maior: ”El crede şi acum că este directorul SRI”

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, duminică seara, că ambasadorul României în SUA, George Maior, crede şi acum că este director al SRI şi "face jocuri şi întâlniri", inclusiv cu oameni din PSD, menţionând că remarcă o coincidenţă între prezenţa acestuia în ţară şi apariţia unor "tulburări în partid".

"El crede şi acum că este directorul SRI, dl Maior. În continuare face discuţii, face jocuri, face întâlniri politice cu oameni din PSD, din afara PSD. Mi-a zis cineva să vedem dacă se va confirma sau nu, dar e aşa o coincidenţă. A fost în perioada asta în Romania şi au apărut ceva tulburări la partid. Doar marcam o coincidenţă", a afirmat Liviu Dragnea la Antena 3, potrivit Agerpres.

El a spus că rechemarea acestuia din postul de ambasador este discutată în coaliţia de guvernare, susţinând că nu sunt disensiuni pe această temă.

"Nu văd să fie disensiuni, dimpotrivă. Ştiu că a fost chemat să fie audiat în comisia de politică externă, să vedem şi noi ce face în Statele Unite şi în ce se implică. (...) Există o procedură de rechemare a ambasadorilor pe care Guvernul o poate demara pentru rechemarea, procedura standard este ministrul de Externe - prim-ministrul - preşedinte, ca şi la numire", a mai spus Dragnea.

Liderul PSD a mai spus că speră ca Guvernul să înceapă această procedură, apreciind că preşedintele Iohannis "o să-l ţină în braţe" pe Maior.

Dragnea a mai spus că ministrul de Externe, Teodor Meleşcanu, ar putea să fie mai ferm în această problemă.

Întrebat dacă are încredere în Meleşcanu, Dragnea a răspuns: "Până acum da, cred că ar putea să fie un pic mai ferm. Este un om de o eleganţă rară. Dar suntem în timp de război, pentru că acum suntem la intensitatea maximă a acestei lupte, care este dusă până la aproape de paroxism. Sunt ultimele zbateri ale acestei hidre, sunt dispuşi să facă orice pentru ca această guvernare să se rupă".

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO