Urarea Monicai Iacob Ridzi pentru un barbat mort de 3 ani: La multi ani si cele mai calde ganduri!

Dată publicare: 01-08-2011 14:27
Dată actualizare: 06-11-2012 23:55


Monica Iacob Ridzi

O femeie din Petrosani a primit, la sfarsitul saptamanii, o felicitare semnata de deputatul PDL Monica Iacob-Ridzi, fost ministru al Tineretului si Sportului, felicitarea, cu urarea de "La multi ani", fiind adresata sotului femeii.

Monica Iacob-Ridzi, fost ministru al Tineretului si Sportului, actualmente deputat PDL de Valea Jiului, i-a trimis o scrisoare unui barbat mort in urma cu trei ani.

Sotia defunctului a povestit ca in ziua in care sotul sau, care a murit in urma cu trei ani, ar fi implinit 66 de ani, un tanar a batut la usa apartamentului si i-a inmanat un plic care continea o felicitare din partea deputatului Monica Iacob-Ridzi. "Cand am vazut despre ce este vorba, i-am multumit tanarului si i-am spus ca sotul meu a decedat in urma cu trei ani. Tanarul nu a mai avut ce sa spuna, doar mi-a zambit si a plecat", a declarat femeia.

In felicitarea de la "La multi ani", Monica Iacob-Ridzi ureaza "cele mai calde ganduri" si "o aniversare incununata cu noroc, sanatate si optimism".

"Va sunt recunoscatoare pentru increderea pe care mi-ati acordat-o si va asigur ca alegerea dumneavoastra a contribuit la incercarea noastra permanenta de a va apara si sustine dorinta de a avea o viata mai buna", scrie in felicitarea semnata de Monica Iacob-Ridzi.

Pana la ora transmiterii acestei stiri, deputatul Monica Iacob-Ridzi nu a putut fi contactat pentru a-si prezenta punctul de vedere, scrie Mediafax.

Sursa: Mediafax


VIDEO PROTVPLUS.RO