Unde au petrecut Pastele politicienii din Romania. Dragnea a vorbit despre cum "binele va invinge, pana la urma"

×
Codul embed a fost copiat

Alesii au lasat deoparte politica, pentru cateva zile, ca sa simta spiritul sarbatorilor si sa se bucure de cei dragi.

Pe paginile de socializare, politicienii au postat diverse filmulete sau mesaje cu urari. Presedintele Klaus Iohannis a ramas in Bucuresti, unde a asistat la slujba de Inviere de la Patriarhie si a transmis un mesaj video de Paste, pe Facebook. Duminica, cuplul prezidential a ales sa petreaca impreuna cu militarii romani plecati in misiune in Afganistan.

Familia prezidentiala a sarbatorit pe 27 martie Pastele Catolic, iar duminica-noapte a fost alaturi de crestinii de la Patriarhie. Duminica, seful statului a plecat impreuna cu sotia sa, Carmen Iohannis, intr-o vizita supriza in Afganistan, unde s-a intalnit cu militarii romani.

Premierul Dacian Ciolos, in schimb, petrece Pastele cu familia, in Ardeal, dupa cum a anuntat chiar sotia sa, Valerie-Vallemin Ciolos.

Tot alaturi de cei dragi sarbatoreste si co-presedintele PNL Alina Gorghiu. Inca de sambata, le-a transmis online romanilor un mesaj de Paste.

Citește și
familii de paste
Paste cu lacrimi in ochi pentru romanii plecati la munca in Europa: "Ca mama, ai un gol in suflet tot timpul"
VIDEO. Scene șocante: un deținut se furișează în spatele unei tinere și își dă pantalonii jos. Ce a urmat

Alina Gorghiu: "Ma gandesc la oua rosii, la ciocnit de pahar de vin, la sanatate, la tot ce inseamna familie in jurul meu. Ceea ce va urez si dvs - sa aveti sarbatori fericite si un paste extraordinar!"

Liderul social-democratilor, Liviu Dragnea, a anuntat ca de Invierea Domnului se retrage acasa, in Alexandria, impreuna cu cei doi copii ai sai.

Liviu Dragnea, presedintele PSD: "Avem un meniu traditional, bazat pe miel. In general sunt foarte bun bucatar. Oricum, multa liniste tuturor romanilor si sa nu-si piarda speranta pentru ca, pana la urma, binele va invinge. Doamne, ajuta!"

Valeriu Zgonea a postat pe Facebook cateva fotografii cu sotia si copiii si le-a urat romanilor sa se bucure de zilele sfinte petrecute in familie:

"Hristos a inviat!

In aceste zile sfinte, mai mult decat oricand, sa ne bucuram de ceea ce e cu adevarat important si da sens vietii: dragostea familiei.

Sa aveti un Paste linistit, alaturi de cei care va sunt dragi!"

Articol recomandat de sport.ro
Dorinel Munteanu și-a bruscat un jucător: ”Trebuia să fiu și mai dur! Nu s-a uitat la mine!”
Dorinel Munteanu și-a bruscat un jucător: ”Trebuia să fiu și mai dur! Nu s-a uitat la mine!”
Citește și...
Romanii din toata tara au luat Lumina Sfanta. Ce mesaje de Paste au transmis presedintele si ierarhii Bisericii
Romanii din toata tara au luat Lumina Sfanta. Ce mesaje de Paste au transmis presedintele si ierarhii Bisericii

Romanii si milioane de crestini sarbatoresc duminica Invierea Domnului. Credinciosii s-au purificat la miezul noptii si au luat acasa Lumina Sfanta, ca sa-i ocroteasca si sa-i ajute sa fie mai buni.

Paste cu lacrimi in ochi pentru romanii plecati la munca in Europa:
Paste cu lacrimi in ochi pentru romanii plecati la munca in Europa: "Ca mama, ai un gol in suflet tot timpul"

Pastele ramane prin excelenta sarbatoarea familiei, drept urmare Invierea a fost motivul unei reintalniri cu bucurie pentru sute de familii.

Cluburile din Capitala au fost aproape goale de Paste. Reactia unui tanar:
Cluburile din Capitala au fost aproape goale de Paste. Reactia unui tanar: "Nu-mi place, vreau la mare"

Contrar tuturor asteptarilor, a cam batut vantul in noaptea de Inviere prin cluburile din Bucuresti, semn ca tinerii amatori de petreceri cu iepurasi au preferat sa auda marea.

Recomandări
România va intra într-un proces de ajustare fiscal-bugetară din 2025. Reguli
România va intra într-un proces de ajustare fiscal-bugetară din 2025. Reguli "mult mai stricte" pentru gestionarea finanţelor

România va intra într-un proces de ajustare fiscal-bugetară, începând din 2025, iar regulile pentru gestionarea finanţelor ţării vor fi mult mai stricte, a anunţat, vineri seara, ministrul Finanţelor, Marcel Boloş.

Viitura care a inundat Budapesta va lovi România. Debitul Dunării este în creștere. Ce localități ar putea avea probleme
Viitura care a inundat Budapesta va lovi România. Debitul Dunării este în creștere. Ce localități ar putea avea probleme

În România, autoritățile pregătesc mii de saci cu nisip pe care să îi transporte în zonele unde Dunărea ar putea face probleme.

"Amendamentul Iohannis" și jocurile de culise. De ce ar vrea PSD ca președintele să fie pe lista PNL la parlamentare

Inițiativa PNL, care i-ar permite președintelui Klaus Iohannis să candideze la alegerile parlamentare, naște controverse în instituțiile statului.