Un deputat PSD le cere oamenilor să se vaccineze cu AstraZeneca: ”Vă informați prost, din surse cretine”

Dată publicare: 06-04-2021 16:21
Dată actualizare: 06-04-2021 16:51


sigla PSD

Deputatul PSD Laurenţiu Gîdei le-a cerut celor care refuză să se vaccineze împotriva Covid-19 ”să lase deoparte conspirațiile, cipurile, prostiile” şi să meargă să se vaccineze.

Într-un mesaj postat pe Facebook, parlamentarul social-democrat - fost primar al orașului Târgu Bujor din județul Galați - le-a transmis cetățenilor care nu cred în eficacitatea serului anti coronavirus că ”secțiile ATI din spitalele județului (Galați, n . red.) sunt aproape pline”.

Cât despre cei care contestă rezultatele bune ale vaccinului AstraZeneca, deputatul PSD le spune că se informează ”prost, din surse cretine și refuzați un vaccin care a scos Anglia din lock down”, spune el, care mai adaugă: ”Suntem prea superficiali”.

Mesajul complet al deputatului PSD Laurenţiu Gîdei:

Off, offf.."valul 3 ", covid 19!

24 de cazuri înregistrate în ultimile 14 zile la nivelul comunității din Târgu Bujor! Cresc cazurile confirmate. Înțeleg că secțiile ATI din spitalele județului sunt aproape pline! Se așteaptă mult în zona de triaj (organizată la spitalul județean), practic se așteaptă eliberarea paturilor în spitale, tocmai pentru a primi alți bolnavi care au nevoie de îngrijiri medicale! Majoritatea celor care au nevoie de spitalizare NU sunt vaccinați!

Nu este ușor, nu vă panicați! Protejați-vă și VACCINAȚI-VĂ!

La Tg.Bujor, autoritățile locale împreună cu autoritățile județene fac eforturi pentru a deschide curând un nou centru de vaccinare, pentru vaccinul Pfizer!

Vor fi două centre, unul vaccinează cu Astrazeneca, celălalt va vaccina cu Pfizer, în Casa de Cultură din Tg.Bujor! Lăsați deoparte conspirațiile, cipurile, prostiile și vaccinați-vă. La Tg.Bujor, astăzi doar 8 persoane au fost vaccinate cu Astrazeneca!!! Capacitatea este de 60 persoane zilnic!!! Media este de 17 persoane zilnic( de când este deschis centrul). Repet capacitatea este de 60 persoane. 

Vă informați prost, din surse cretine și refuzați un vaccin care a scos Anglia din lock down! Suntem prea superficiali!!! Avem vaccin dar nu-l vrem, pentru că a zis un deștept în goana după notorietate nu știu ce bazaconii (sunt pline televiziunile de idioți, doar nebunii fac rating, doar ei vând!!!). Situația este complicată peste tot în lume, bine că se închid magazinele la 18.00, atât poate guvernul, atât vă oferă! Guvernul pandemie/ o mare ticăloșie!” 

 

 

 

 

Sursa: Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO