Udrea: Tariceanu se simte amenintat de stenograme

Ultima actualizare: 28-04-2012 19:52
Elena Udrea

Elena Udrea sustine ca fara complicitatea lui Tariceanu nu ar fi fost posibila incercarea de suspendare a presedintelui, din 2007, "regizata de moguli" si ca, probabil din acest motiv, liberalul "se simte amenintat de stenograme".

Udrea a declarat pentru Mediafax, ca Tariceanu si-a pierdut, in ultimii ani, inventivitatea si creativitatea ce ii caracterizeaza pe oamenii politici sau pe oamenii de afaceri de succes.

"In urma cu cinci ani, cu ajutorul lui Sorin Ovidiu Vintu si a lui Dan Voiculescu, Tariceanu a gasit, in persoana mea, tapul ispasitor pentru interventia pe care o facuse in favoarea prietenului sau, Dinu Patriciu. Nu Tariceanu era vinovat pentru trafic de influenta, vinovata era Elena Udrea pentru ca a indraznit sa scoata la lumina o actiune cel putin imorala a premierului din acea vreme", a adaugat ministrul Dezvoltarii.

Elena Udrea adauga ca, dupa cinci ani, in loc de biletele sunt scoase la iveala file din dosare groase, intocmite de institutii ale statului care au atributii legale in identificarea si pedepsirea celor care savarsesc ilegalitati.

Tariceanu vrea sa afle cum au ajuns in presa stenogramele dosarului Vintu

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO