Theodor Paleologu: Daca Blaga este caporal, eu sunt copil de trupa

Ultima actualizare: 15-05-2012 20:26
Theodor Paleologu

Theodor Paleologu a declarat inainte de a-si prezenta motiunea "Privind spre viitor" in fata Colegiului Director Judetean al organizatiei democrat-liberale, ca daca Vasile Blaga a fost numit caporal de catre presedinte, el este "copil de trupa".

Caprarie politica. Buldogul Blaga sare la “caporalul” Basescu

Dragnea: Daca Blaga e caporal, inseamna ca Boc e ordonanta care facea cizme

Preda il apara pe Blaga: "Orice caporal are in ranita un baston de maresal"

Theodor Paleologu a spus ca nu se considera nedreptatit de faptul ca presedintele Traian Basescu are un favorit in cursa pentru sefia PDL si ca nu are de ce sa se revolte in fata acestei situatii.

"Nu ma deranjeaza acest lucru. Nu ma consider nedreptatit. Daca vreti un raspuns pe tema asta, fiind si eu unul dintre candidati, ar putea exista ideea ca ma revolt impotriva unei asemenea situatii, dar nu e cazul deloc", a afirmat Theodor Paleologu.

Paleologu a precizat ca priveste cu umor toata situatia, opinand ca daca Vasile Blaga este considerat caporal, atunci el este "copil de trupa". "O privesc cu umor. Daca Vasile Blaga este caporal, eu sunt copil de trupa", a declarat Paleologu.

Presedintele Traian Basescu l-a atacat dur, duminica, pe secretarul general al PDL, Vasile Blaga, spunand ca PDL "nu poate fi condus prin caprarie, n-are nevoie de un caporal, ci de un presedinte".

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO