Sulfina Barbu: Membrii USL nici n-ar trebui sa respire in prezenta PDL

21-02-2011 00:08

Sulfina Barbu

Deputatul PDL Sulfina Barbu a declarat ca membrii Uniunii "Socialiste" Liberale ar trebui nici sa nu respire in prezenta PDL, daca tot si-au unit fortele impotriva democrat-liberalilor.

Declaratia a fost facuta in prezenta a peste 250 de membre ale PDL Gorj, Sulfina Barbu coordonand alegerile desfasurate duminica in organizatia judeteana de femei, printre invitatele sedintei respective numarandu-se si reprezentate locale ale USL.

"Am vazut acum ca s-a constituit aceasta Uniunea Socialist Liberala, sau Social Liberala, nu stiu cu exactitate cum se numeste. Si-au propus sa nu colaboreze cu Partidul Democrat Liberal, sa nu vorbeasca cu Partidul Democrat Liberal. Vreau sa le transmit un mesaj. Nici sa nu respire in prezenta Partidului Democrat Liberal, pentru ca, faptul ca toti s-au unit impotriva noastra, nu demonstreaza decat frica lor de PDL. E foarte bine sa ramana asa uniti si, repet, nici sa nu respire in prezenta Partidului Democrat Liberal", a mentionat Barbu, discursul sau fiind urmat de aplauze.

Printre invitate s-a numarat si presedinta organizatiei de femei a PNL Gorj, Madalina Ciolocoi, care a dat-o pe Sulfina Barbu ca model de femeie- politician. "Am fost intrebata daca am ca model de femei in politica, altele in afara de PNL. De la PDL v-am nominalizat pe dumneavoastra. Sunteti un excelent diplomat, iar in spatele unei luptatoare se ascunde o femeie sensibila, o mare sufletista, iar pentru oamenii politici din toate partidele activitatea dumneavoastra este un exemplu de urmat", a precizat Ciolocoi.

Sursa: Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO