Staff-ul de campanie al lui Traian Basescu si cel al USL se intrec in bancuri, caricaturi si imnuri

Dată publicare: 25-07-2012 20:09
Dată actualizare: 19-10-2012 17:30


Cum era de asteptat campania pentru referendumul de demitere a presedintelui agita spiritele si in mediul online. Ambele tabere politice duc o lupta pentru a castiga de partea lor electoratul tanar.

Retelele de socializare sunt pline de mesaje amuzante, caricaturi si bancuri la adresa liderilor USL sau a lui Traian Basescu. Staff-urile de campanie au lansat inclusiv imnuri.

Alegerea specialistilor in comunicare din tabara PDL este usor de inteles. Imnul care indeamna electoratul sa nu mearga la urne duminica este o preluare dupa cea mai fredonata melodie a verii in Romania, interpretata de Connect-R. Dar nici adversarii lui Traian Basescu nu dorm.

Retelele de socializare sunt si ele in fierbere inainte de referendum.

Utilizatorii de internet posteaza pe Facebook si bloguri caricaturi cu principalii actori ai scenei politice, iar criticile cele mai acide si amuzante primesc imediat sute de aprecieri din partea vizitatorilor online.

In plus, cele mai reusite sunt preluate rapid de mii de oameni care le posteaza la randul lor pe alte pagini de internet.

Bancurile pe teme politice sunt si ele savurate de consumatorii de net, cu atat mai mult cu cat tintesc in ambele tabere.

"In timpul unei sedintei, profitand de neatentia presei, Victor Ponta si-a mai trecut cateva titluri universitare in CV".

"Pe ordinea de zi Parlamentul trebuie sa decida cine va avea grija de EBA dupa suspendare".

"La referendum o babuta iese din cabina de vot si intreaba: Maica, cum se scrie corect "sa-i ia dracu pe toti", despartit, sau legat?"

Si explozia de mesaje electorale se intensifica pe masura ce ne apropiem de ziua referendumului.

Tags: glume, referendum,


VIDEO PROTVPLUS.RO