Sediul PDL Timisoara vandalizat: "Hotii" si "Mincinosii", scris cu vopsea

20-06-2010 00:00


spray

UPDATE: Presedintele PDL Timisoara, Ovidiu Ciuhandu, sustine ca a descoperit ca si sediul PDL Timis a fost vandalizat. Numai ca la Timis, mesajele sunt putin diferite: "Hoti" si "Ticalosi".

Ciuhandu a afirmat ca, probabil, sunt aceleasi persoane care au scris "Hoti" si "Mincinosi" pe o vitrina a sediului PDL Timisoara. El se bucura insa ca sediul filialei judetene este prevazut cu camere de supraveghere si astfel spera ca faptasii sa fie prinsi.

"Am aflat acum ca si sediul PDL Timis a fost vandalizat, cel mai probabil de aceleasi persoane. Norocul face ca acolo sa avem camere de supraveghere si vom oferi imaginile Politiei pentru prinderea autorilor. Au scris «hoti» si «ticalosi» pe fatada", a spus Ovidiu Ciuhandu.

Ciuhandu a mai spus ca banuieste ca aceasta "actiune" este rezultatul "frustrarii" partidelor politice din opozitie, care nu au reusit sa treaca motiunea.

"Nu cred ca este o actiune a unui timisorean de rand, cred ca este frustrarea partidelor politice de opozitie care nu au reusit sa treaca motiunea", a spus Ovidiu Ciuhandu.

Conducerea PDL Timisoara a chemat imediat o echipa de muncitori, care sa acopere graffiti-urile.

Sursa: Mediafax

VIDEO PROTVPLUS.RO