Reacția lui Dragnea, după ce Dăncilă a spus ”protestanți” în loc de ”protestatari”

27-09-2018 13:22


Liviu Dragnea

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, susţine că premierul Viorica Dăncilă a avut ”o prestaţie foarte bună la Bruxelles”, el precizând că a ştiut ”tot ce s-a întâmplat acolo, la toate întâlnirile”.

”Doamna prim-ministru a avut o prestaţie foarte bună la Bruxelles. Din fericire, eu am fost... am putut să ştiu ce s-a întâmplat acolo, la toate întâlnirile, inclusiv la întâlnirea din grupul social-democrat.

A avut discuţii foarte serioase cu toţi cei cu care s-a întâlnit şi eu cred că majoritatea au înţeles totuşi că în România adevărul este altul decât cel care este prins în toate materialele mincinoase şi manipulatoare din ultima perioadă care au fost transmise în permanenţă în PE”, a afirmat Liviu Dragnea, întrebat ce părere are despre ”şirul de gafe” al Vioricăi Dăncilă în vizita la Bruxelles, potrivit News.ro.

Europarlamentarul Cătălin Ivan susține că premierul Viorica Dăncilă ar fi făcut o nouă gafă la Bruxelles, unde se află în vizită oficială.

Cîtălin Ivan susține că, în discursul pe care l-a susținut în fața membrilor grupului S&D, Dăncilă ar fi pronunțat ”protestanți”, în loc de ”protestatari”.

”Tocmai am aflat de la Viorica Dăncilă, în plenul Grupului S&D, că jandarmerita a fost “bătută cu bestialitate de protestanți”. Sper că traducătorii au înțeles că este vorba de protestatari. Să nu întrăm intr-un conflict religios.” - a scris pe Facebook europarlamentarul român, membru al grupului socialist din Parlamentul European.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Sursa: News.ro

VIDEO PROTVPLUS.RO