Reacția Ecaterinei Andronescu după condamnarea lui Dragnea: "E foarte trist răspunsul"


Ultimul update: Luni 27 Mai 2019 15:38
Data publicarii: Luni 27 Mai 2019 15:31
Categorie: Stiri Politice
Ecaterina Andronescu

Ministrul Educaţiei, Ecaterina Andronescu, spune că PSD trebuie să recunoască ”fără niciun fel de rezervă” rezultatul alegerilor şi să găsească soluţii pentru reechilibrarea partidului.

”Mi se pare că asta este cel mai bine de făcut: să recunoaştem rezultatul alegerilor, fără niciun fel de rezervă şi, desigur, să recunoaştem decizia pe care judecătorii au dat-o”, a declarat, luni, Ecaterina Andronescu.

Întrebată dacă sentinţa pronunţată în cazul lui Liviu Dragnea are vreo legătură cu rezultatul alegerilor, Andronescu a spus: ”Eu nu cred că are legătură cu rezultatul alegerilor”.

De asemenea, întrebată cum s-a ajuns în această situaţie, Andronescu a spus că ”este foarte trist răspunsul”.

”Este foarte trist răspunsul: cu anumite greşeli care s-au repetat şi s-au amplificat. Nu cred că trebuie să căutăm acum vinovaţii. Acum trebuie să găsim soluţiile care să reechilibreze partidul, un partid aflat la guvernare”, a mai spus Ecaterina Andronescu, informează News.ro.

Liderul PSD Liviu Dragnea a fost condamnat luni, de magistraţii ICCJ, la trei ani şi şase luni de închisoare cu executare în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman.

 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Sursa: News.ro

VIDEO PROTVPLUS.RO