Mama lui Ponta il sfatuieste pe acesta "sa stea pe picioarele" sale si sa nu se certe cu Basescu

08-05-2012 08:01

Victor Ponta

Mama lui Victor Ponta, Cornelia Naum, a declarat, luni seara, la Cotroceni, dupa depunerea juramantului de catre noul Cabinet, ca s-a bucurat pentru noul premier si ca il sfatuieste pe fiul ei sa stea pe picioarele sale

Intrebata de jurnalisti ce sfat i-ar da lui "Stai bine pe picioarele tale!”, a spus aceasta, intrebata de jurnalisti ce sfat ii da fiului sau dupa investirea in functia de premier al Romaniei.

Ea a spus ca ii ureaza sa aiba putere sa duca la indeplinire tot ceea ce a promis.

Despre ceea ce ar trebui sa faca Victor Ponta pentru popor, aceasta a spus: "E atat de mult de spus, credeti ca se poate in doua cuvinte. Multe sunt de facut pentru Romania si niciodata nu se termina aceasta sarcina".

Mama lui Victor Ponta a spus ca nu a avut emotii la votul din Parlament pentru aprobarea noului Guvern, dar a recunoscut ca a avut emotii la ceremonia de la Cotroceni. "Au fost emotii de alta natura", a spus ea.

Intrebata daca premierul se va intelege cu presedintele Traian Basescu, Cornelia Naum a spus: "De ce nu, fiecare are misiunea lui, nu trebuie neaparat sa se certe. Banuiesc ca amandoi doresc acelasi bine al Romaniei de care ma intrebati mai devreme".

Mama premierului Victor Ponta, Cornelia Naum, a fost prezenta, luni seara, alaturi de sotia acestuia, Daciana Sarbu, la depunerea juramantului de investitura de catre Cabinetul condus de presedintele PSD.

Sursa: Mediafax


VIDEO PROTVPLUS.RO