Majoritatea membrilor Colegiului Director PDL poarta alb, unii parlamentari au camasi cu alte culori

Dată publicare: 09-07-2012 12:09
Dată actualizare: 12-07-2012 06:05


Vasile Blaga

Majoritatea membrilor Colegiului Director al PDL poarta, la reuniunea de luni, haine de culoare alba. Cu toate acestea, mai multi parlamentari ai PDL, printre care Ioan Oltean, au venit la sedinta imbracati cu camasi in dungi sau carouri.

Sapte parlamentari au venit imbracati in alte culori. Printre acestia s-au aflat fostul ministrul al Agriculturii, Valeriu Tabara, care avea o camasa cu nuante de verde, Ioan Oltean imbracat intr-o camasa cu dungi albe si albastre, Gheorghe Albu care purta o camasa in dungi albastre, rosii si albe, iar Daniel Buda in nuante de crem si maro.

Intrebat de ce nu a respectat sloganul ales de partid, "Vara asta se poarta alb", Ioan Oltean a spus ca are si culoarea alba printre nuantele camasii pe care o purta.

In alb s-au imbracat cei mai multi dintre membrii Colegiului Director, in frunte cu Vasile Blaga, Gheorghe Flutur, Sulfina Barbu, Raluca Turcan, Cezar Preda, Cristian Preda si Roberta Anastase.

Vicepresedintele PDL Cristian Boureanu a declarat ca sloganul democrat-liberalilor in campania pentru referendumul din 29 iulie va fi "Vara asta se poarta alb!", el facand un apel ca toti romanii care sunt ingrijorati de derapajele de la democratie sa poarte alb in semn de protest.

Sursa: Mediafax


VIDEO PROTVPLUS.RO