Liviu Dragnea, mesaj pentru Armata Română: ”Sunt adevărate exemple”

Ultima actualizare: 28-11-2018 10:13
Liviu Dragnea, armata
Agerpres

Cadrele militare demonstrează zilnic că România este un stat puternic care îşi îndeplineşte angajamentele de securitate în regiune şi un partener de încredere pentru aliaţii noştri, afirmă preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea.

"25 octombrie are o semnificaţie importantă în istoria poporului român, este ziua în care îi onorăm pe militarii români, cei care şi-au dedicat viaţa pentru apărarea valorilor, integrităţii şi identităţii naţionale.

Anul acesta marcăm un secol de existenţă a României moderne, fapt care nu ar fi fost posibil fără sacrificiul, curajul, dragostea de ţară şi profesionalismul militarilor români care s-au luptat şi s-au jertfit pe câmpul de luptă pentru suveranitatea, independenţa şi unitatea statului român. Cei care au purtat şi poartă haina militară sunt adevărate exemple pentru întreaga societate, iar participarea militarilor români la misiuni în afara graniţelor, sub egida ONU, NATO sau a Uniunii Europene, contribuie esenţial la prestigiul României în lume.

Cadrele militare demonstrează zilnic că România este un stat puternic care îşi îndeplineşte angajamentele de securitate în regiune şi un partener de încredere pentru aliaţii noştri", a scris Liviu Dragnea, joi, pe Facebook, cu ocazia Zilei Armatei, potrivit Agerpres.

El le adresează felicitări "tuturor celor care astăzi reprezintă Armata României, îşi fac datoria cu profesionalism şi dăruire şi ne reprezintă cu demnitate şi onoare în teatrele de operaţii!". "La mulţi ani, rezervişti şi veterani de război! La mulţi ani, militari ai Armatei României!", scrie Dragnea.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO