Liviu Dragnea: „Nu cedez și nu renunț la principii”. Ce a spus despre Tudorel Toader


Ultimul update: Miercuri 28 Noiembrie 2018 10:13
Data publicarii: Marti 30 Octombrie 2018 19:16
Categorie: Stiri Politice
Liviu Dragnea

Șeful PSD și președintele Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, a făcut marți seara declarații la Camera Deputaților. Astfel, el a spus că proiectul legii bugetului pentru 2019 este aproape gata.

Prezent la Parlament, șeful PSD a abordat mai multe subiecte.

 Legea finanțării partidelor: „Înainte să se modifice Legea finanțării partidelor, toată lumea striga că trebuie schimbată: și din interior, și din exterior. S-a schimbat, în așa fel încât să nu mai existe tentanța sau obligația ca un partid politic să umble după bani, prin piață, așa cum spunea o doamnă care nu e în țară că, vrând – nevrând, trebuie să faci tot felul de lucruri care sunt la limita legii ca să ai bani de campanie. S-a stabilit prin Lege că acești bani vin prin cotizații, cât pot veni, dar și de la stat, cum venea și înainte. Dar într-o proporție mai mare.”

►Întrebat despre moțiunea simplă care îl vizează pe Tudorel Toader, Liviu Dragnea a răspuns: „Nu știu dacă se va ajunge acolo, ar fi primul caz (n.r – ca moțiunea să treacă). Să ajungem acolo.”

Legea bugetului de stat pentru 2019: „Este aproape gata, ea fiind Legea bugetului de stat. Urmează joi să mai avem o ultimăm discuție privind finanțarea autorităților locale și a proiectului de dezvoltare locală, mai trebuie aprobate niște memorandumuri prin Guvern și sper să se înțeleagă colegii de la cele două partide, pentru ca să aprobe acele memorandumuri, pentru că ele au fost luate în calcul când s-a construit bugetul de stat și programul de guvernare. Într-un timp rezonabil, foarte rezonabil, proiectul de lege al bugetului de stat trebuie făcut public și să înceapă procedurile.”

►Rectificarea bugetară: „Eu cred că da (n.r - că o să existe), din ce știu din această vară. Când ajung la minister, o să mă interesez.”

Înghețarea salariilor bugetarilor: „Asta ar fi culmea culmilor, să comentez ce a spus domnul Teodorovici fiind la trei metri de mine. Cum să zic eu ceva rău despre el, fiind la trei metri de mine. Mi-am luat angajamentul în campanie ca programul de guvernare să fie respectat. Eu nu cedez și nu renunț la principii. Poate alții cred că renunț, nu renunț.”

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO