Ioan Oltean si-a anuntat demisia din functia de secretar general al PDL

Ultima actualizare: 22-08-2012 19:50
Ioan Oltean

Ioan Oltean si-a anuntat demisia din functia de secretar general al PDL, in sedinta Colegiul Director al partidului, au declarat pentru MEDIAFAX surse din partid.

Si liderul organizatiei PDL Neamt, Gheorghe Stefan, a anuntat, joi, in sedinta Colegiului Director, ca isi da demisia din functia de vicepresedinte al partidului si propune o conducere interimara a partidului care sa fie asigurata de o echipa de parlamentari de Bucuresti, au precizat surse din PDL.

Potrivit surselor citate, Gheorghe Stefan a motivat aceasta propunere cu faptul ca parlamentarii de Bucuresti sunt mai liberi si nu trebuie sa se deplaseze din teritoriu.

Sursele mentionate au mai spus ca la inceputul sedintei Colegiului Director presedintele PDL, Emil Boc, si seful campaniei electorale a partidului, Vasile Blaga, au prezentat situatia din PDL si rezultatul alegerilor, iar apoi mai multi lideri de organizatie s-au inscris la cuvant pentru a-si expune punctele de vedere.

Presedintele PDL, Emil Boc, le-a spus, joi, democrat-liberalilor in sedinta Colegiului Director ca sunt 2-3 variante pentru situatia din partid, printre care organizarea unui congres extraordinar sau o noua echipa in care el sa ramana presedinte, au precizat pentru MEDIAFAX surse din PDL.

Potrivit surselor citate, Emil Boc a aratat ca nu este de acord cu una dintre cele trei variante, fara sa spuna care este aceasta.

El a mentionat doua variante posibile, respectiv organizarea unui congres extraordinar sau instalarea unei echipe de conducere de tranzitie, in care el sa ramana presedinte.

Sursele citate au mai aratat ca Boc le-a spus democrat-liberalilor ca trebuie sa discute cu totii, sa spuna ce parere au si daca mai sunt si alte variante.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO