Fiul cel mic al lui Adrian Năstase, numit consilier onorific al vicepremierului Mihai Fifor


Ultimul update: Vineri 26 Iulie 2019 10:15
Data publicarii: Vineri 26 Iulie 2019 10:07
Categorie: Stiri Politice
Mihnea Daniel Năstase

Fiul cel mic al fostului lider PSD Adrian Năstase, Mihnea Daniel Năstase, a fost numit consilier onorific al vicepremierului pentru parteneriate strategice Mihai Fifor.

Fiul cel mic al lui Adrian Năstase, Mihnea, numit consilier onorific al vicepremierului Mihai Fifor

Conform deciziei premierului Viorica Dăncilă publicată joi seară în Monitorul Oficial, numirea lui Mihnea Năstase a fost făcută „având în vedere propunerea viceprim-ministrului pentru implementarea parteneriatelor strategice ale României formulată prin Adresa nr. 1/MVF din 25 iulie 2019, înregistrată la Cabinetul prim-ministrului cu nr. 5/4.664 din 25 iulie 2019”, scrie News.ro.

”Se acordă domnului Mihnea-Daniel Năstase calitatea de consilier onorific al viceprim-ministrului pentru implementarea parteneriatelor strategice ale României. Activitatea domnului Mihnea-Daniel Năstase este neremunerată”, se arată în hotărârea de numire publicată în Monitorul Oficial.

Conform datelor de pe contul său de Facebook, Mihnea Năstase a absolvit The London School of Economics and Political Science.

În ianuarie 2018, când Viorica Dăncilă a fost desemnată premier, Mihnea Năstase scria pe Facebook: ”În funcţia de prim-ministru al României, a fost desemnată o persoană integră, care respectă şi promovează cultura şi tradiţiile româneşti şi care activează fervent în ceea ce priveşte drepturile femeilor şi egalitatea de gen. Am avut onoarea de a lucra cu doamna prim-ministru Viorica Dăncilă în Parlamentul European. Îmi amintesc evenimentul pe care l-a organizat de ziua iei româneşti – eveniment care a atras foarte mulţi străini – şi care a lăsat o impresie mai mult decât plăcută în rândul tuturor participanţilor. Ştiu, de asemenea, că doamna Dăncilă a reuşit, în calitate de şefă a delegaţiei române S&D din Parlamentul European, să aducă multe beneficii României în negocierile dure de la Bruxelles”.

 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Sursa: News.ro

Fostul lider PSD Ion Vasile a murit la 69 de ani, răpus de boală
Apariție surprinzătoare a Angelei Merkel la un eveniment, după crizele de tremurat
Apariție surprinzătoare a Angelei Merkel la un eveniment, după crizele de tremurat
VIDEO PROTVPLUS.RO