Elena Basescu s-a intors la munca, dupa doar 2 luni. A adus-o pe Sofia in Parlamentul European. FOTO

20-11-2013 10:20


Elena Basescu s-a intors la munca in Parlamentul european, dupa o pauza scurta de numai doua luni, post-natala. Fiica presedintelui Traian Basescu a facut insa senzatie la Strasbourg, pentru ca a adus-o acolo si pe Sofia, fiica sa.

"De luni, am revenit la munca dupa o pauza de doua luni. Insa nu ma pot desparti de Sofia, asa ca am luat-o cu mine. Acestea sunt primele poze ale sale de la #Strasbourg." - a scris Elena Basescu pe pagina personala de Facebook.

 

"Multumesc mult tuturor colegilor mei din Parlamentul European pentru primirea foarte calduroasa pe care ne-au facut-o mie si Sofiei. I-am simtit alaturi de mine intr-un moment foarte important si asta a facut intoarcerea la lucru mult mai usoara." - a mai scris EBA pe reteaua de socializare.

Primul copil al Elenei Basescu si, in acelasi timp, primul nepot al presedintelui, a venit pe lume pe 1 septembrie, in ziua in care mama a implinit un an de casatorie cu Bogdan Ionescu.

Elena Basescu a anuntat, tot pe Facebook, ca numele fetitei sale este Sofia Anais Ionescu-Basescu.

Elena Basescu si Bogdan Ionescu s-au casatorit, in septembrie 2012, la cateva zile dupa revenirea la Palatul Cotroceni a presedintelui Traian Basescu, care a fost suspendat doua luni in vara anului trecut.


 

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO