A inceput lupta intre Miscarea Populara si PDL. Tintele anuntate de Udrea: europarlamentarele si prezidentialele

Ultima actualizare: 04-02-2014 06:55

Partidul Miscarea Populara se alatura presedintelui Traian Basescu pentru a face opozitie USL. Este declaratia Elenei Udrea facuta la doua zile dupa ce a demisionat din PDL pentru a se inscrie in partidul condus interimar de Eugen Tomac.

"Este imoral sa parasesti un partid care ti-a dat functii", a comentat Vasile Blaga ultimul val de plecari din randul democrat-liberalilor.

Prezenta la colegiul director al Partidului Miscarea Populara desfasurat la Sighisoara, Elena Udrea a a anutat ca noua formatiune isi propune un scor cu doua cifre la alegerile europarlamentare, dar si sa dea principalul candidat al dreptei la alegerea prezidentiale.

"PMP poate sprijini un candidat cu sanse reale la Presedintia Romaniei si speranta noastra este ca acel candidat va fi unicul candidat al dreptei", a spus Udrea.

Deputat al PDL din 2008, Elena Udrea a spus adio democrat liberalilor acum doua zile. La doar o zi distanta alti 15 parlamentari ai PDL si-au anuntat inscrierea in Miscarea Populara.

Prezent la sedintele Colegiului Director si a Biroului Permanent desfasurate la Brasov, presedintele PDL Vasile Blaga a comentat pentru prima data valul de plecari din partid.

"E bine ca au facut-o acum si nu mai tarziu. Este imoral sa parasesti un partid care te-a ajutat sa fii parlamentar, ministru, dar asta este fiecare pe drumul lui", a spus Blaga.

Desi a fost invitat la Brasov, fostul premier Emil Boc a fost unul dintre marii absenti de la sedintele PDL de astazi.

Nu au venit primarul nici Gheorghe Stefan din Piatra Neamt si nici primarul din Alba Iulia, Mircea Hava. Partidul Miscarea Populara va organiza in luna martie un congres pentru a-si alege conducerea.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO