Daniel Oajdea: "am fost dat afara de la intalnirea de la Snagov"

20-06-2010 00:00


Daniel Oajdea

Deputatul Daniel Oajdea sustine ca s-a dus la intalnirea dintre Traian Basescu si liderii PDL ca sa-si exprime punctul de vedere. La un moment data insa, la el a venit "o doamna", care i-a spus ca presedintele Boc nu-l doreste acolo.

"Eu am fost invitat sa particip personal de la grupul PDL. Am luat loc in sala si o doamna care il insotea pe domnul presedinte Boc a venit si mi-a spus: «Imi pare rau ca domnul presedinte a spus ca nu puteti participa la aceasta intalnire». Si eu am plecat, ca nu pot sa stau cu forta sa fac circ", a spus Oajdea.

El a mentionat ca a venit la intalnire in ideea de a-si expune punctul de vedere, fiind invitat, si a apreciat drept un gest "descalificant si copilaresc" excluderea sa de la reuniune.

Biroul Permanent National al PDL a propus, luni, excluderea deputatului Daniel Oajdea din partid, decizia urmand sa fie luata de Consiliul National de Coordonare.

Deputatul de Iasi a declarat ca va face contestatie la decizia de excludere a sa din PDL si va analiza posibilitatea de a actiona in judecata conducerea partidului in cazul in care aceasta nu a respectat Statutul.

Oajdea s-a pronuntat sambata in favoarea remanierii guvernamentale.

"Nu ar trebui amanata remanierea, ci facuta acum. Dau si exemple: la Finante, Munca si Economie, ministrii trebuie inlocuiti. Guvernul sufera la capitolul credibilitate", a afirmat el.

Sursa: Mediafax

VIDEO PROTVPLUS.RO